0

10 sfaturi de poker pentru începători

În articolul de mai jos, vă prezentăm un ghid de poker în care veți găsi cele mai necesare sfaturi și trucuri pentru a începe sau continua aventura de poker. Timp de zeci de ani, pokerul a fost apanajul celor care aveau bani de buzunar pentru a merge la cazinoul local sau care aveau un grup de prieteni/familie cu care puteau organiza turnee locale. Recompensele puteau varia de la banalități la sume mari, iar ajutorul pentru poker era greu de găsit.

Însă, în zorii noului mileniu, numărul persoanelor cu acces la internet a crescut. Odată cu acesta, interesul pentru pokerul online, estimându-se că astăzi există peste 100 de milioane de jucători activi în întreaga lume.

Cu 5G și cu progresele tehnologice care fac ca jocurile mobile să fie și mai bune, ai putea crede că numărul deja mare de jucători nu va înceta să crească!

Așadar, acum este cel mai bun moment pentru a începe să joci acest joc captivant, iar dacă ești complet nou în acest joc, acest ghid de poker te va învăța elementele de bază și cum să te acomodezi mai bine cu jocul.

Reduceți numărul de mâini pe care le jucați

Cu cât joci mai multe mâini, cu atât mai mari sunt șansele de a pierde. Nu este vina nimănui; este pur și simplu matematică! Într-adevăr, dacă te uiți la șansele din poker, vei descoperi că un procent redus de mâini reprezintă un procent ridicat de succes în jocurile de poker.

Așadar, cu cât jucați mai mult doar acele mâini (puternice), cu atât mai multe șanse aveți să câștigați potul. De asemenea, rețineți că, cu cât jucați mai multe mâini, cu atât mai mult vă dezvăluiți stilul de joc celorlalți jucători, devenind ușor de prevăzut.

Un alt sfat de poker: Schimbă-ți stilul

Există mai multe tipuri de jucători de poker. Există cel care caută senzații tari și care va juca mutări aventuroase. În ceea ce privește încuietoarea, aceasta nu ar încerca o lovitură incertă pentru lume. Dar și jucătorul care va urma șansele la literă fără să varieze vreodată stilul, indiferent de context sau de adversari.

Așadar, încercați să nu vă blocați într-unul din aceste genuri. Încercați să vă adaptați jocul în funcție de adversari până când veți reuși să vă induceți în eroare partenerii. În acest fel, vă puteți ascunde mai bine mâinile și îi puteți surprinde la momentul potrivit.

Fiți atenți

Acest al treilea sfat de poker este esențial pentru acest joc de cărți. Pentru că, deși cunoașterea șanselor sau a strategiei de poker vă va reduce șansele de a pierde, doar dacă veți fi vigilent veți câștiga mai multe mâini.

Învățați să citiți gesturile și expresiile faciale ale adversarilor dumneavoastră. Dar învață și să nu te lași păcălit ca Erik Seidel în fața lui Johnny Chan în finala WSOP din 1988, care a luat o privire (simulată) de la Johnny Chan în sus ca pe un semn de slăbiciune.

Mai ales la timpul de reacție al jucătorilor

Pokerul online cu siguranță nu a schimbat modul în care se învârte pământul, dar ne-a învățat să fim mai atenți la timpii de răspuns ai jucătorilor. Într-adevăr, într-o cameră de poker online, nu ne putem vizualiza adversarul; nu-i putem vedea gesturile sau expresiile faciale. Așadar, avem foarte puține indicii la dispoziție.

Ne dăm seama rapid că timpul de răspuns al jucătorilor la o masă de poker este un factor important și ușor de asimilat. Pe de altă parte, aveți grijă să vă relativizați deducerile în funcție de contextul jocului de poker și de intuiția dumneavoastră.

Un jucător poate fi lent pentru că are o mână proastă și ar dori să o joace oricum. Dar el poate fi lent și pentru că știe că are cea mai bună mână și vrea să vă facă să credeți că nu este așa. Prin urmare, acest sfat de poker trebuie folosit cu grijă.

Pariați inteligent

Cea mai frecventă greșeală în poker este să pariezi prea mult, prea tare. Există momente în care ești sigur că vei câștiga potul, dar, din păcate, chiar și cu un cvadruplu de ași, este posibil să fii învins de o chintă de culoare apărută din senin.

Este mai reușit să câștigi puțin și să pierzi mai puțin decât să câștigi o lovitură mare și să pierzi zece lovituri la fel de mari pe termen lung. Este o chestiune matematică.

O notă, totuși: dacă ai o Chintă de Culoare Regală cu As, uită de toate sfaturile noastre de poker și pariază tot ce ai!

Fiți atenți la poziția jucătorilor

Pozițiile, numite și ture de vorbire, sunt foarte importante în poker. Într-adevăr, nu vei paria în același mod dacă te afli înaintea sau după adversarul tău principal. De exemplu, dacă vă aflați la sfârșitul rundei, veți fi văzut că toți partenerii dvs. au pariat, iar dvs. puteți reacționa.

Dar dacă vă aflați la începutul turului, va depinde de dumneavoastră să acționați (sau nu, în funcție de strategia dumneavoastră). Atunci vă va fi mai dificil să anticipați reacțiile, pariurile și majorările celorlalți jucători. Feriți-vă de cei care vor încerca să vă facă să pariați mai mult decât un motiv pentru a vă ridica în spate.

Adaptați-vă mizele la joc

Unul dintre sfaturile de poker este modul în care un jucător pariază, deoarece acest lucru are foarte mult de-a face cu modul în care se comportă ceilalți jucători.

Dacă pariezi prea mult la o masă mică, atunci niciun jucător nu te va chema și vei câștiga puțin până când o țiglă te lovește.

Dacă pariezi prea puțin la o masă mare, atunci se va întâmpla invers. Ei vor paria mult și vă vor intimida de 9 din 10 ori.

Luați pauze

Fără a face referire la Jean-Claude Duce și a vorbi despre o competiție, s-ar putea să trebuiască să jucați mai mult spo

blogoftheday_4221hb

Leave a Reply