0

Care sunt cele mai populare jocuri de cazino în 2022

Cazinoul și diversele sale jocuri sunt mereu în creștere în rândul publicului larg. Cu toate acestea, s-a dovedit că doar norocul este o garanție a succesului, ca la Loto. Chiar dacă mai multe persoane rău intenționate au încercat, prin mai multe mijloace ingenioase, să fraudeze cazinourile, securitatea a evoluat în același timp, iar cazinourile continuă să strângă tone de bani, iar omul de rând rămâne atras de momeala câștigului ușor pe care acestea îl oferă. O mică antologie de jocuri întâlnite în sălile de jocuri de noroc. Mai jos este o listă cu cele mai populare jocuri de cazino.

Aparate de joc

Nu este nevoie de nicio strategie sau îndemânare pentru a juca acest joc. Slot machines sunt cel mai ușor joc pentru toată lumea. Trebuie doar să tragi de pârghie și să speri că imaginile se aliniază pentru a câștiga jackpotul. Este cel mai popular joc pentru utilizatori și cel mai profitabil pentru proprietari. Este, de asemenea, din păcate, cel mai mare vinovat pentru patologiile legate de jocurile de noroc. De aceea, este important să alegeți cazinouri de încredere care vă încurajează să jucați în mod responsabil.

Ruleta

Crearea ei face obiectul mai multor legende și povești și este greu de știut cu exactitate când a apărut prima dată. Este interesant de știut că ruleta europeană și ruleta americană sunt diferite. În SUA, avantajul este mai mult în bancă după adăugarea unei noi casete, cea cu dublu zero (în Mexic, există și caseta cu triplu zero). În afară de defectele materiale, fiecare tură de joc este supusă schimbării și nu permite calcularea combinațiilor câștigătoare.

Baccarat

La fel ca majoritatea jocurilor de cazinou, a apărut odată cu popularitatea jocurilor de noroc în secolul al XIX-lea. Este, de asemenea, primul joc de pe această listă care se joacă cu cărți. A căpătat o notorietate uriașă prin faptul că a fost jocul ales de James Bond în James Bond vs. Dr. No, Just For Your Eyes, Goldeneye etc.

Poker

Deși este un joc de noroc, poate fi, de asemenea, parțial copleșit de abilitățile de a blufa sau de a interpreta reacțiile adversarilor. De fapt, deși a venit firesc în cazinouri, pokerul a luat amploare și se joacă peste tot, oferindu-și chiar luxul de a găzdui propriile turnee și campionate. Și, deși marea sa popularitate provine din secolul al XIX-lea în SUA, unde a fost jucat pe scară largă, este cel mai vechi joc de pe listă și seamănă foarte mult cu un vechi joc iranian numit “as nas”. Managerii cazinourilor nu au pierdut din vedere pokerul și, în loc să îl ofere între zidurile lor, au adaptat imaginea jocului la sloturi cu reguli simpliste.

Craps

Acest joc este jucat în principal în America de Nord și nu este la fel de popular în Europa. El este prezent uneori într-un cinematograf sau în seriale anglo-saxone, cum ar fi scena din Friends în care Monica decide să se căsătorească cu Chandler datorită zarurilor norocoase pe care le are. Dar și, din nou, în James Bond și, mai precis, în The Diamonds Are Eternal.

Blackjack

Scopul este simplu: să obții 21 sau mai mult decât banca, deținută de crupierul care vrea să te facă să pierzi. Dacă totul este făcut să fie noroc, acesta este unul dintre puținele jocuri în care tehnicile îi pot ajuta pe jucători să câștige. Cea mai cunoscută este numărarea cărților, ca în Rain Man sau Las Vegas 21. Dacă această tehnică nu este interzisă oficial prin lege, este adesea foarte prost văzută de către unități și s-ar putea să nu o puteți face prea curând când veniți acasă.

După ce încerci să țintești cele mai populare jocuri de cazinou, îți dai seama că scopul este adesea de a câștiga cazinoul mai degrabă decât jucătorul, iar atunci când un joc, cum ar fi pokerul, nu aduce beneficii cazinoului, tinde să nu reușească să iasă din ziduri. Cazinoul poate fi un loc grozav pentru a petrece o seară minunată. Riscul este să devii dependent de joc și de senzațiile sale și astfel să pierzi totul. Dacă simțiți nevoia să descoperiți acest loc magic și teribil în același timp, ideal este să vă constituiți suma pe care acceptați să o cheltuiți în seara respectivă și să nu o depășiți niciodată. 

Jocuri populare în afara cazinoului

Printre toate cele mai populare jocuri de cazinou online, există unele care nu necesită abilități speciale sau o sumă mare de bani. Multe dintre ele sunt considerate o loterie în multe țări, cum ar fi, de exemplu, cărțile de răzuit. Altele pe care le puteți vedea în emisiuni TV, cum ar fi roțile care se învârt. Astfel de jocuri, inclusiv bingo, sunt prezente și în cazinourile online și, în general, valoarea de intrare/apariție este o sumă mică de bani și oamenii le joacă pentru distracție, nu pentru a câștiga o avere.

  • Bingo
  • Cărți răzuibile
  • Numărul de trageri
  • Loteria
  • Roți care se învârt

blogoftheday_4221hb

Leave a Reply