0

Tipuri de bonusuri de cazino în Canada- Un ghid pentru lumea jocurilor de noroc

Bonusurile de cazino sunt disponibile pentru jucători în diferite tipuri și variante. Unele bonusuri la jocurile de noroc online sunt destinate doar jucătorilor noi. Bonusul poate fi acordat la un cazinou online canadian de încredere dacă pur și simplu deschideți un cont și nu ați făcut încă niciun depozit. De asemenea, puteți primi rotiri gratuite sau bani suplimentari pentru a juca la un cazinou online, în funcție de valoarea primului dvs. depozit. În plus, un cazinou oferă bonusuri pentru jucătorii fideli, precum și pentru rolele mari.

Vă vom spune, de asemenea, cum să folosiți codurile de bonus pentru cazinourile online și diferitele modalități de a obține bani în plus sau rotiri gratuite.

Bonus de bun venit (înregistrare)

Fiecare site de jocuri de noroc cu cele mai bune bonusuri de cazinou online are modul său unic de a atrage noi jucători să se înscrie. Toate aceste oferte de cazinou online se numesc bonusuri de bun venit sau bonusuri de înregistrare. Le puteți revendica după simpla deschidere a unui cont de cazinou online sau după ce ați făcut prima depunere.

Un pachet promoțional de bun venit constă uneori din mai multe tipuri de oferte de cazinou online care devin treptat disponibile pentru un nou jucător. Este întotdeauna o idee bună să verificați cu atenție termenii și condițiile acestora. La prima vedere, acestea ar putea părea un bonus de cazino atât de mare, cu sume mari de bani oferite gratuit noilor jucători online. Totuși, dacă ne uităm mai atent, ar putea exista unele condiții speciale asociate cu ofertele online de acest tip care le-ar putea face mai puțin impresionante deloc. Acesta este motivul pentru care cele mai mari oferte de bonusuri de cazinou nu sunt, în general, cele mai bune bonusuri de cazinou online din Canada.

De asemenea, țineți cont de faptul că pentru a obține bonusul fără depunere nu veți primi o ofertă de bun venit pe unele platforme de jocuri de noroc canadiene dacă folosiți metode de plată precum Neteller și Skrill.

Bonus fără depunere

Pentru a obține bonusul fără depunere, nici măcar nu trebuie să transferați bani în contul dvs. de cazinou online. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe platforma de jocuri de noroc online care oferă acest tip de bonus de cazinou pe internet. Bonusul tău fără depunere va fi activat automat.

Nu există, însă, bonusuri de cazino majore în această categorie de oferte online. În cazinourile online, bonusul de acest tip este de obicei între 10 – 30 de dolari.

Bonus de rotiri gratuite

În primul rând, trebuie spus că bonusurile cu rotiri gratuite sunt oferite doar la acele cazinouri online cu bonusuri în care există sloturi. Așa cum reiese din denumire, însă, acest bonus al cazinourilor online își premiază jucătorii cu un anumit număr de rotiri gratuite pe care le pot folosi pentru a juca un anumit joc. De obicei, în cazinouri este vorba de unele sloturi de cazinou online noi sau populare care vin cu rotiri gratuite.

În medie, jucătorilor online canadieni li se oferă între 50 și 200 de rotiri gratuite. De asemenea, țineți cont de faptul că, de obicei, cazinoul online va introduce un pariu fix dacă alegeți acest bonus.

Bonus de depunere

Dintre toate bonusurile cazinourilor online, bonusurile de depozit sunt cel mai des oferite jucătorilor canadieni. Suma de bani în plus pe care o vei primi în acest caz depinde direct de valoarea depozitului tău online. Dacă, de exemplu, ați depus 100 de dolari în contul dvs. de cazinou și ați solicitat un bonus de 100% pentru jocuri de noroc online, veți primi 100 de dolari în plus pentru a vă juca. Ca urmare, în contul dvs. de cazinou online vor fi 200 de dolari.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că, de obicei, există o serie de limite asociate cu acest tip de ofertă de bonus de cazinou online. Acest număr indică care este suma maximă care poate fi multiplicată în cazinoul online. De exemplu, dacă vedeți un bonus de depunere de 100% până la 100 $, înseamnă că veți fi recompensat cu 80 $ dacă depuneți 80 $ online, dar dacă depuneți mai mult de 100 $, veți primi doar 100 $.

În pachetele de bonusuri de bun venit, numărul și procentul limitelor pot fi de până la 500% până la 100 $. Cu toate acestea, la promoțiile obișnuite ale cazinourilor online și la recompensele de loialitate, acestea sunt de obicei mai mici, de exemplu, 50% până la 100 $.

Când vine vorba de acest tip de bonus, operatorii de cazinou tind să stabilească condiții stricte de pariere, astfel încât jucătorii online nu vor putea pur și simplu să își retragă banii de bonus imediat după ce i-au primit. Prin urmare, ar trebui să citiți cu atenție termenii și condițiile acestui tip de ofertă de cazinou online pentru a avea o imagine clară a plăților posibile în fiecare caz în parte.

Coduri de bonusuri pentru cazinouri

Dacă doriți să obțineți codul de bonus, trebuie să înțelegeți cum vă oferă furnizorul de jocuri. Cu alte cuvinte, trebuie să verificați dacă există coduri de bonus de cazinou online listate. În majoritatea cazinourilor online, codurile bonus trebuie introduse pe pagina de plată a site-urilor lor. Cu toate acestea, este posibil ca uneori să trebuiască să trimiteți codul bonus al cazinoului online către echipa de asistență.

Pot exista, de asemenea, situații în care nu există coduri de bonus pentru jucătorii de cazinou online disponibile pe site-ul de jocuri de noroc. În acest caz, este posibil ca operatorul de jocuri de noroc online să răscumpere automat un astfel de bonus pentru dumneavoastră sau să vi se ceară să contactați echipa de asistență a cazinoului.

Bonus de reîncărcare

La cazinourile canadiene, bonusurile online pot fi oferite și atunci când începeți să jucați din nou după o pauză. Acest tip de 

blogoftheday_4221hb

Leave a Reply